Home / Lifestyle / Is Tantra massage een erotisch massage? of is het gewoon sex?
Is Tantra massage een erotisch massage? of is het gewoon sex?
Tantra massage

Is Tantra massage een erotisch massage? of is het gewoon sex?

Veel mensen denken bij een Tantra massage direct aan een Erotisch massage met sex en porno echter is daar niets van waar. Er komt natuurlijk wel erotiek en sexualiteit bij kijken, maar het gaat meer om de sensualiteit, het aanraken en bewustwording van je eigen sensualiteit in een zeer ontspannende omgeving waarbij je zintuigen geprikkeld worden. De oorsprong van deze erotische tantra massage komt uit het Hindoeïstische India waar Tantra een eeuwenoude mystieke Oosterse traditie is. Het betekent in het Sanskriet letterlijk “expansie bevrijding” en heeft alles met lichaam en geest te maken.

De Taoïstische Massage als in een Tantrische Massage is niet (alleen) voor Erotiek bedoelt maar om je organen, vanuit de Yoni of Lingam, te voorzien van nieuwe cellen en energie. Deze tantra massage wordt ook weleens gezien als de erotische Nuru massage waar veel warme olie op het lichaam wordt gemasseerd, echter gaat dit meer naar de prostitutie kant dan een zeer ontspannende massage zoals bij deze massage. Bij deze oefeningen wordt het lichaam, body to body, gemasseerd met de handen en het lijf en borsten van de masseuse. Naar deze heerlijke ontspanningsmassage of erotische massage wordt in deze tijd van stress recessie en drukte, steeds vaker gevraagd in de verschillende salons in Nederland (bijvoorbeeld Utrecht, Den Haag en Amsterdam).

Hieronder een, vrouw vriendelijke, Tantra massage demonstratie over hoe zoiets nu in z’n werk gaan. Het geheim zit het hem in het ontvangen van de massage, en dus niet het teruggeven van aandacht aan de masseur of masseuse. Geef je volledig over en geniet van het moment, de tedere aanrakingen en heerlijke geuren en muziek. Denk niet aan de masseuse maar aan je eigen gevoel en laat de opgewekte energie stromen door je hele lichaam zodat je een volledig lichamelijk orgasme opwekt die veel langer duurt dan het normale piek orgasme welke je altijd hebt ondervonden.